19.7 C
Kranj
torek, 18 junija, 2024
spot_img
DomaAktualnoProletarska komedija: Vse zastonj! Vse zastonj!

Proletarska komedija: Vse zastonj! Vse zastonj!

Dario Fo
VSE ZASTONJ! VSE ZASTONJ!
Proletarska komedija
Režiserka: Ajda Valcl
Žlahtna komedija, ki je prejela tri nagrade na letošnjih 31. Dnevih komedije (žlahtna komedija, žlahtna komedijantka Vesna Pernarčič, žlahtna režiserka Ajda Valcl)
Igrajo: Vesna Pernarčič, Aljoša Ternovšek, Vesna Slapar, Miha Rodman, Blaž Setnikar
Besedilo italijanskega dramatika Daria Foja Vse zastonj! Vse zastonj! (Sotto paga! Non si paga!) je bilo napisano v sedemdesetih letih minulega stoletja kot odgovor na skokovito naraščajočo inflacijo in je ob neustavljivem valu podražitev, ki smo jim priča, žal znova nadvse aktualno. Govori o gospodinjah, ki se zaradi podivjane inflacije odločijo, da bodo v trgovini za špecerijo plačale – pravično ceno.

»Na odru je vseskozi akcija, situacije se včasih menjajo z bliskovito naglico, a vselej načrtovano, premišljeno. /…/ Sto minut humorja tipa Monty Python. Tokrat v živo.«
Igor Kavčič, Gorenjski glas

Za rezervacije vstopnic se obrnite na blagajno Prešernovega gledališča (telefon: 04/20 10 200, e-pošta: blagajna@pgk.si). Blagajna je odprta vsak delovnik od 10.00 do 12.00, ob sredah še od 16.00 do 18.00, v času Sobotnih matinej pa tudi ob sobotah od 9.00 do 10.30 in uro pred začetkom predstav.
Nakup prek spleta: https://pgk.olaii.com
Lepo vabljeni!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Najbolj brano