18.4 C
Kranj
petek, 19 julija, 2024
spot_img
DomaAktualnoJoga na prostem tudi v Kranju

Joga na prostem tudi v Kranju

Slovenska društva Joge v vsakdanjem življenju že vrsto let organizirajo brezplačno poletno vadbo joge, večinoma na prostem.

Program je primeren za vse, predznanje ni potrebno. Tako se lahko tudi v letošnjem poletju tudi v Kranju znova pridružite brezplačni vadbi joge na prostem, pravi gospa Magda iz društva Joga v vsakdanjem življenju Kranj.

“Tudi letos bomo organizirali to našo tradicionalno in edinstveno brezplačno poletno vadbo na prostem. Vadba bo potekala v mesecih juliju in avgustu, vsak četrtek od 18. 30 do 19. 30 v parku na Zlatem polju. Vodili jo bodo naši preizkušeni inštruktorji in je primerna za vse, tudi za tiste, ki niso še nikoli vadili joge, saj je pač so vaje, ki se bodo izvajale, prilagojene glede na zahtevnost. Vadba joge je izjemno nekomplicirana. Potrebujete samo lahka oblačila in pa armafleks oziroma neko podlogo, ki jo podložimo in že smo pripravljeni za vadbo.” Je povedala Magda.

Brezplačni vadbi joge na prostem pa se lahko pridružite tudi v čarobnem okolju Arboretuma Volčji Potok pod brezami poleg otroškega igrišča, kjer pa vadba poteka ob nedeljah med 17. in 18. 30. Vstop v park je možen z letno karto ali plačilom vstopnice.
***
Povzeto po RADIO KRANJ, 03.07.2024, AKTUALNO, 15:35

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Najbolj brano