19.7 C
Kranj
sreda, 19 junija, 2024
spot_img
DomaAktualnoKateri koncerti bodo v Kranju do konca leta

Kateri koncerti bodo v Kranju do konca leta

Žur Radia Kranj
(28. 12., četrtek, 19.00, Glavni trg)
Ekipa Radia Kranj bo poskrbela za noro zabavo z veliko glasbe, še več znanih obrazov iz sveta slovenske estrade in nepozabno druženje. Dva izmed poslušalcev Radia Kranj se bosta v VIP prostoru ob dobri hrani in pijači družila z vsemi povabljenimi estradniki.

→ HELP! A Beatles Tribute
(29. 12., petek, 19.00, Glavni trg)
HELP! A Beatles Tribute izvaja glasbo legendarnih The Beatles . Pohvalijo se lahko z več kot 600 koncerti v zadnjih devetih letih v kar 20-ih državah. HELP! preigravajo repertoar skupine The Beatles vse od njihovih začetkov, pa do konca njihove kariere. Energičen nastop, pristna oblačila in frizure, avtentični inštrumenti in zvok bodo vzbudili občutek, da ste dejansko na koncertu liverpoolske četverice.

→ Županov koncert – Petar Grašo
(30. 12., sobota, 19.00, Glavni trg)
Petar Grašo je eden najbolj znanih hrvaških pevcev, tekstopiscev, skladateljev in kantavtorjev, ki je v svoji bogati glasbeni karieri sodeloval s številnimi vrhunskimi glasbeniki in je dobitnik skoraj vseh večjih nagrad v regiji. Obeta se nam nepozaben večer za vse generacije, kjer ne bodo manjkali tako aktualni hiti kot njegove največje uspešnice, ki jih je ustvaril tekom tridesetletne kariere! Obisk koncerta je idealen za decembrski čas, saj je Petar Grašo znan po nastopih, ki so polni energije in romantike.

→ Silvestrovanje – Miran Rudan InDesign
(31. 12., nedelja, 19.00, Glavni trg)
Miran Rudan je v svoji glasbeni karieri sodeloval s skupinami kot so Moulin Rouge, Randez Vous in Pop Design. Tokrat vas bo na noge spravil kot frontman zasedbe InDesign! V leto 2024 nas bodo pospremile uspešnice Na nebo, Medena, Norcu podoben, Nisem ti verjel, Ko si na tleh, Naj vino tvoj poljub sladi in mnoge druge.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Najbolj brano