17.4 C
Kranj
ponedeljek, 24 junija, 2024
spot_img
DomaAktualnoKje silvestrovati na prostem v Sloveniji

Kje silvestrovati na prostem v Sloveniji

Silvestrovo se bliža s svetlobno hitrostjo in čas je, da razmislite, kje ga želite preživeti. Tukaj so predlogi za silvestrovanje na prostem.

LJUBLJANA
Spored silvestrovanj v središču Ljubljane, ki se bo pričel ob 21.00, bo dovolj raznovrsten, da bo primeren za ljudi vseh okusov in starosti. Ob polnoči bo ognjemet z Ljubljanskega gradu osvetlil nebo nad Ljubljano in oznanil pričetek novega leta.

Silvestrovanje na Kongresnem trgu: Anabel, Nika Zorjan in po polnoči Victory.
Silvestrovanje na Mestnem trgu: Maraaya&Jazzilaz, Klara Jazbec.
Silvestrovanje na Pogačarjevem trgu: Gala Kvintet in France in krila.
Silvestrovanje na Trgu francoske revolucije: Super Action Heroes, Red Five Point Star, Elvis Jackson

MARIBOR
Silvestrovanje v Mariboru je edinstveno doživetje v starem mestnem jedru, na največjem slovenskem trgu, Trgu Leona Štuklja. Za odlično zabavo več tisoč glave množice na zelo priljubljenem silvestrovanju vsako leto poskrbijo najboljši slovenski pevci in glasbene skupine. Za povrh je silvestrovanje v Mariboru javno silvestrovanje z najdaljšo tradicijo v celotni Sloveniji. Ob 21.00 uri bo nastopila Nuša Derenda, ob 00.30 pa Pop Design.

PIRAN
V Piranu vas bodo v novo leto pospremili Manouche in Slavko Ivančič. Vabljeni, da zadnji dan v letu preživite v Piranu, na Tartinijevem trgu, kjer se bo zabava začela ob 22.00.

V Piranu bo silvestrovanje potekalo na Tartinijevem trgu.

CELJE
Silvestrovanje za otroke bo potekalo v Pravljični deželi. Zabava bo potelača do 13.00, ko Pravljična dežela zapre svoja vrata v letu 2018. Pravljična gostja bo Romana Kranjčan. Na Krekovem trgu se bo ob 22.00 začela zabava za ‘odrasle’, kjer vas bodo zabavali Rok’n’band.

BLED
Silvestrovanje z S.O.S. Kvintetom bo na Jezerski promenadi od 22.00 dalje.

KRANJ
Preživite najdaljšo noč v letu v pravljično okrašenem Kranju in na Glavnem trgu od 22.00 dalje rajajte z Markom Vozljem in Mojstri. Ob polnoči si vse lepo v novem letu voščite pod padajočimi konfeti.

KOPER
V Kopru vas bodo na Carpacciovem trgu v novo leto ob 20.00 popeljali Kingstoni in gost presenečenja. Ob polnoči bo na vrsti čarobni ognjemet.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Najbolj brano