19.7 C
Kranj
sreda, 19 junija, 2024
spot_img
DomaAktualnoMalonogometni turnir za akcijo V Kranju dobro v srcu mislimo

Malonogometni turnir za akcijo V Kranju dobro v srcu mislimo

V nedeljo, 24. decembra, bo Športna dvorana Planina v znamenju nogometa in dobrodelnosti. Zagnani športni delavci in nogometni navdušenci pripravljajo celodnevni turnir v malem nogometu z dobrodelno noto za pomoč družinam in posameznikom v okviru decembrske dobrodelne akcije V Kranju dobro v srcu mislimo.

Tekme se bodo začele ob 8. uri in se z vrstile preko celega dneva s podelitvijo nagrad med 20. in 21.30 uro. Vstop za ogled in vzpodbudo igralcem je prost, organizatorji pa pričakujejo prostovoljne prispevke za pomoč ljudem v stiski, kar je tudi namen turnirja.

Ambasadorji so nogometni prijatelji in legende Bojan Jokić, Josip Iličić, Miral Samardžić, Siniša Andjelković, Igor Nenezić …, ki vsako leto pomagajo tudi s finančnimi sredstvi. Idejni vodja turnirja je Miodrag Vujović, dolgoletni igralec in legenda malega nogometa v Sloveniji. Sam je kot mlad igral za kranjski Triglav in Olimpijo ter dolga leta v Avstriji. Turnirja se udeležujejo kakovostne ekipe iz vse Slovenije ter sosednjih Hrvaške in Avstrije. Napovedujejo tudi licitacijo treh dresov slovenskih reprezentantov, ki bodo igrali na prihajajočem evropskem prvenstvu v Nemčiji junija 2024.

Ljubitelji nogometa, podporniki in srčni ljudje vabljeni, da doživite soboto v športnem vzdušju in hkrati prispevate ter nekomu olajšate stisko in polepšate praznične dni.

 Vabljeni k sodelovanju

Dobrodelna akcija V Kranju dobro v srcu mislimo poteka ves december in do 15. januarja 2024.

Družinam in posameznikom v stiski lahko pomagate tako, da: na številko 1919 pošljete sporočilo KRANJ5 in tako donirate 5 €

(Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemach in T2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletnih straneh www.visitkranj.si in www.kranj.si.)

Prostovoljni prispevek nakažete:

  • na TRR Društva prijateljev mladine Kranj SI56 6100 0000 5487 540odprt pri Delavski hranilnici d. d. Ljubljana, s sklicem SI00 500-15112023, koda namena: CHAR , referenca/sklic: V KR DOBRO V SRCU MISLIMO

 

 

ali

  • na TRR Zveze prijateljev mladine Slovenije SI 56 0310 6100 1018 757, odprt pri SKB banka, d. d., s sklicem SI00 07-245017, koda namena: CHAR, referenca/sklic: V KR DOBRO V SRCU MISLIMO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Najbolj brano