26.3 C
Kranj
petek, 12 julija, 2024
spot_img
DomaAktualnoJam session v starem Kranju

Jam session v starem Kranju

16 marca, 2024 ob 19:00

Vabljeni glasbeniki; tako tisti, ki že igrate, kot tudi tisti, ki bi se radi začeli, da se nam pridružite na večernem glasbenem dogodku v starem delu Kranja. Ob praznovanju dneva sv. Patrika -tam okoli- bomo začasno postali vsaj malo Irci in tudi sami zaigrali kakšno irsko.

Zbiramo se redno, vsak glasbeni dogodek pa ima svoj edinstven okus.

Organizator dogodka je Andi, izkušen ulični glasbenik, ki ima bogate izkušnje z organizacijo glasbenih srečanj. Dogodek poteka v prostorih zavoda Fragmenti, kjer se posvečamo kulturi, literaturi, knjigam in dogodkom v starem mestnem jedru Kranja. Naša knjigarna se zvečer preobrazi v prizorišče dogajanja.

Seveda ste vabljeni tudi vsi, ki bi nas le želeli pozdraviti ali nas bolje spoznati. Zberemo se ob 19. uri, igrati pričnemo okoli 20. ure. Priporočamo, da s seboj prinesete svoje glasbene inštrumente, vendar se običajno pri nas vedno najdejo tudi nekatera tolkala in ‘šejkerji’.

Za vsa vprašanja, predvsem v zvezi z vsebino dogodka in informacijami o udeležencih, lahko kontaktirate Andija na telefonski številki +386 41 240 654. Za vsa druga vprašanja ali v primeru, da se Andi ne odzove, pa lahko pokličete Matejo na telefonsko številko +386 41 532 349.

*Džemi potekajo skozi celo leto, razen v poletnih mesecih (junij, julij in avgust). V tem času pogosto organiziramo dodatne glasbene dogodke, zato nas spremljajte na www.instagram.com/fragmenti_kranj ali www.facebook.com/fragmentikranj, kjer lahko slišite tudi izseke iz prejšnjih dogodkov.

Organizator: Zavod Fragmenti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Najbolj brano