17.4 C
Kranj
ponedeljek, 24 junija, 2024
spot_img
DomaAktualnoZadnji dan v letu 2023: župan bo obiskal dežurne službe

Zadnji dan v letu 2023: župan bo obiskal dežurne službe

Mestna občina Kranj bo tudi letos na zadnji dan v letu poskrbela za malice za dežurne ekipe, ki bodo na svojih delovnih mestih v večernih in nočnih urah, in sicer za dežurne pri Gasilsko reševalni službi Kranj, na Policijski postaji Kranj, v ambulanti nujne medicinske pomoči, Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo Kranj in Gorenjskih lekarnah.

V večernih urah jih bo obiskal župan Matjaž Rakovec, ki bo nato z občankami in občani na Glavnem trgu odšteval zadnje sekunde pred vstopom v novo leto. Mestna občina Kranj (MOK) bo razveselila tudi mamice novorojenčkov, ki se bodo rodili v kranjski porodnišnici na silvestrovo oziroma prvi dan novega leta.

Silvestrovanje bo na Glavnem trgu. Zbrano množico bo od 22. ure naprej zabaval Miran Rudan InDesign. Ognjemeta v organizaciji MOK oziroma Zavoda za turizem in kulturo Kranj v Kranju ob vstopu v novo leto ne prirejajo že deset let. Že takrat so se odzvali pozivom, da silvestrsko vzdušje pričarajo z drugačnimi elementi, ki so okolju in živalim bolj prijazni. Prešernovi verzi bodo sicer osvetljevali mesto vse do 8. februarja, slovenskega kulturnega praznika.

»Spoštovane občanke, cenjeni občani. V minulem letu smo prehodili mnogo stopnic in prišli do vrha številnih dobrih zgodb. Tudi v letu 2024 nas čaka še veliko vzponov in vem, da bomo znova dosegli vrh – skupaj z vami. Naj bodo zadnji dnevi v letu polni topline in lepih trenutkov v družbi vaših najbližjih. Želim vam srečno, zdravo in uspešno leto 2024,« je občankam in občanom zaželel župan Matjaž Rakovec.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

Najbolj brano